Xinquan
hou

nūhou

Luʻu i loko o ka ʻokoʻa: wehe ʻia nā ʻano ʻano like ʻole o nā lau acrylic

ʻO nā pepa Acrylic, i ʻike ʻia ʻo PMMA (polymethyl methacrylate), hoʻohana nui ʻia i nā ʻoihana like ʻole ma muli o ko lākou ʻike maikaʻi maikaʻi loa, ka hopena o ka hopena, a me ke kū ʻana i ka wā.Loaʻa nā ʻano like ʻole o ka pepa acrylic, kēlā me kēia me kona ʻano ponoʻī a me nā waiwai.Eia kekahi o nā ʻano maʻamau:

Nā Pepa Acrylic Maʻemaʻe
ʻO nā peʻa acrylic maʻemaʻe ka ʻano maʻamau o nā ʻāpana acrylic a ʻike ʻia no ko lākou ʻike maikaʻi loa.Hoʻohana maʻamau ʻia lākou no nā noi i mea nui ka ʻike, e like me nā hōʻailona, ​​​​hōʻike, a me nā puka makani.Hiki ke ʻoki maʻalahi, wili ʻia, a hana ʻia i nā ʻano like ʻole a me ka nui o nā pepa acrylic.

Nā Pepa Acrylic kala
Loaʻa nā pepa acrylic kala i nā ʻano kala like ʻole a hoʻohana ʻia no nā noi kahi mea nui ke kala, e like me ke kukui, hoʻolaha, a me nā kumu hoʻonaninani.Hiki ke ʻano opaque, translucent, a i ʻole nā ​​​​pepa acrylic kala, ma muli o ke kiʻekiʻe o ka saturation kala.

Nā Pepa Acrylic Frosted
He translucent nā ʻāpana acrylic i hoʻoheheʻe ʻia a loaʻa i ka hopena matte e hoʻomāmā i ka mālamalama, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no nā noi kahi e hoʻemi ʻia ai ka lawe māmā.Hoʻohana pinepine ʻia lākou no nā pale pilikino, nā kukui kukui, a me nā noi hoʻonaninani.

Nā Pepa Acrylic Mirrored
Hoʻohana nui ʻia nā pepa acrylic i hoʻohālikelike ʻia a hoʻohana ʻia i nā noi kahi e koi ʻia ai kahi ʻaoʻao noʻonoʻo, e like me nā hōʻike kūʻai kūʻai, hōʻailona, ​​​​a me nā aniani palekana.ʻO nā pepa acrylic i hoʻohālikelike ʻia he māmā a paʻa ʻole i ka nahaha, e hoʻolilo iā lākou i kahi koho kūpono i nā aniani aniani kuʻuna.

Nā Pepa Acrylic Palena UV
Hoʻonohonoho kūikawā ʻia nā pepa acrylic pale UV e pale aku i nā hopena pōʻino o ka radiation UV, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no nā noi waho kahi e hopohopo ai ka lā.Hoʻohana pinepine ʻia lākou no nā noi e like me nā skylights, greenhouse glazing, a me nā hōʻailona waho.

Nā Pepa Acrylic i hoʻololi ʻia i ka hopena
Hoʻoikaika ʻia nā pepa acrylic i hoʻololi ʻia me nā mea hoʻololi i ka hopena e hoʻonui i ko lākou kūpaʻa hopena, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no nā noi kahi mea koʻikoʻi ka pale ʻana i ka hopena, e like me ka pale aniani palekana, nā kiaʻi mīkini, a me nā papa hockey rink.

Nā Pepa Acrylic Kū'ē i ka Abrasion
Hoʻopili ʻia nā ʻāpana abrasion-resistant acrylic me kahi papa kūikawā e hāʻawi i ke kūpaʻa maikaʻi loa i nā ʻōpala a me nā abrasions, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no nā noi kahi mea nui ka lōʻihi o ka ʻili, e like me nā hōʻike kūʻai kūʻai, nā aniani kaʻa, a me nā pale pale.

I ka hopena, hele mai nā pepa acrylic i nā ʻano ʻano like ʻole a me nā māka, kēlā me kēia me kona ʻano ponoʻī a me nā waiwai.ʻO ke ʻano o ka pepa acrylic āu e koho ai e hilinaʻi ia i nā koi kikoʻī o kāu noi, e like me ke aniani, ka waihoʻoluʻu, ke kūpaʻa hopena, a i ʻole ka lōʻihi o ka ʻili.Ma ke koho ʻana i ke ʻano kūpono o ka pepa acrylic, hiki iā ʻoe ke hōʻoia e hana kāu noi e like me ka mea i manaʻo ʻia a hāʻawi i nā hopena i makemake ʻia.

ʻO nā ʻano o ka pepa acrylic1
ʻO nā ʻano o ka pepa acrylic2
ʻO nā ʻano o ka pepa acrylic3

Ka manawa hoʻouna: Mei-29-2023